Řadit podle: Ceny Názvu
Složení: kukuřičná krupice
14 Kč
Mechanicky loupaná, ČR.
33 Kč
Složení: namleté zrno špaldy
40 Kč
Rýžová krupice z loupané rýže
23 Kč
Mleté amaranthové zrno
31 Kč
Žito je tradiční obilovina, která obsahuje spoustu cenných látek,
19 Kč
Jáhelná mouka
24 Kč
Usušená, najemno mletá dužina kokosových ořechů
55 Kč
Kukuřičná mouka
14 Kč
Kukuřičná mouka
14 Kč
100% hladká mouka z vlčího bobu
31 Kč
Složení: mleté mandle
84 Kč
Ovesná mouka celozrnná. Složení: oves. Země původu: Anglie
18 Kč
Vzniká mlynářským zpracováním pohanky, která je nutričně a dieteticky hodnotná, lehce stravitelná, s obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů. Pohanka má příznivý vliv na cévní systém, játra a trávicí ústrojí.
37 Kč
Vzniká mlynářským zpracováním pohanky, která je nutričně a dieteticky hodnotná, lehce stravitelná, s obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů. Pohanka má příznivý vliv na cévní systém, játra a trávicí ústrojí.
33 Kč
Mouka pšeničná celozrnná.
19 Kč
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna.
20 Kč
Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě.
19 Kč
loupaná rýže
27 Kč
loupaná rýže
27 Kč
Mouka špaldová bílá polohrubá
46 Kč
Mouka špaldová celozrnná hladká
38 Kč
Mouka špaldová celozrnná hrubá
38 Kč
Pšenice špalda loupaná
45 Kč
Celozrnné mouky jsou mlety z celého zrna.
20 Kč
Tato mouka je vhodná zejména na pečení chleba a chlebové výrobky.
72 Kč
Tato mouka je vhodná především pro cukráře. Je výborná na linecké a listové těsto.
72 Kč
Hladká mouka je vhodná na jíšku, palačinky či piškoty. Do kynutých těst je vhodné ji kombinovat s polohrubou moukou.
72 Kč
Celozrnná žitná mouka je vhodná zejména k pečení celozrnného chleba, ale lze ji použít také na zahuštění omáček a polévek.
72 Kč
Žitná chlebová mouka, jak již název napovídá, je vhodná zejména na pečení chleba.
72 Kč
Kukuřičná mouka tepelně zpracovaná
17 Kč