Řadit podle: Ceny Názvu
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
147 Kč
Je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry.
129 Kč
Grade C je vhodný ke stolními použití i k vaření.
134 Kč
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky.
226,50 Kč
Invertovaný škrob.
33 Kč
Kukuřičný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru.
67,50 Kč
Použití: k oslazení kaší z vloček, čajů, dezertů, na chléb apod. SLOŽENÍ: celozrnná rýže, naklíčený ječmen, koji, voda.
118 Kč
Agávový sirup je zahuštěná šťáva z kaktusů agáve.
82,50 Kč
Datlový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Datlový sirup oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.
54,50 Kč
Přírodní mírně tekuté sladidlo bez chemických přísad a barviv.
35 Kč
Rýžový sirup je světlý, tekutější a má poměrně nízkou sladivost.
57,50 Kč
Agávový sirup byl mexickými Aztéky po staletí používán jako sladidlo a dochucovadlo, i když i oni si byli vědomi jeho zdravotních účinků a používali jej i jako medicínu, především při hojení ran a léčbě kožních infekcí.
88,50 Kč
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Staří Aztékové považovali rostlinu agáve za posvátnou a věřili, že šťáva, která vytéká po naříznutí z listů a kořenů rostliny, čistí tělo a duši.
109,50 Kč
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy.
1 179 Kč
Švestkový sirup je vynikající do ovocných salátů, kaší, dezertů nebo nápojů.
136,50 Kč
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani barviva. Složení: pivovarský slad, pitná voda
61 Kč