Ochucovadla, koření, sojové omáčky
Olej, Ocet
Bujóny a droždí
Sůl
Sladidla, slady, sirupy
Přípravky k nakládání a zavařování
Shoyu, tamari
Hořčice, kečup
Miso
Umeboshi
Koření
171 Kč
Přidáno
Jedlý olej – rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena, s vysokým obsahem polynenasycených tuků.
173 Kč
Přidáno
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso. Jsou velmi slané a vhodné jako příležitostná pochoutka.
182 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
184 Kč
Přidáno
Shoya Yamato je vyrobena tradičním japonským způsobem.
189 Kč
Přidáno
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů.
198 Kč
Přidáno
Tento způsob lisování zaručuje zachování přirozeně se vyskytujících vitamínů a minerálů.
199 Kč
Přidáno
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
202 Kč
Přidáno
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství.
205 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů.
205 Kč
Přidáno
Sezam patří k nejstarším olejninám na světě a je velmi ceněným olejem v Japonsku, Číně nebo Indii.
232 Kč
Přidáno
Poctivé Ghí z Vysočiny - kvalitní přepuštěné máslo pro smažení bez přepalování.
232 Kč
Přidáno
Kvalitní přepuštěné máslo z českého másla nejen pro smažení bez přepalování.
295 Kč
Přidáno
Tamari se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
329 Kč
Přidáno
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.
356 Kč
Přidáno
Ghí je máselný tuk připravený přepuštěním másla vyrobeného z kravského mléka. Má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
568 Kč
Přidáno
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru.