Řadit podle: Ceny Názvu
Gruzínská směs využívaná do pokrmů, omáček; vhodné pro tepelnou úpravu grilováním, pečením, dušením.
15 Kč
Koření, které se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání červené řepy nebo mrkve, patří do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše a sladkých rýžových pokrmů.
23 Kč
Tradiční koření a léčivka Indie, arabských zemí a starého Říma. Může nahradit cibuli a česnek. Je velmi aromatické, dávkujte opatrně!
64,50 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
12 Kč
V české kuchyni se používá do vánočního pečiva, perníků, povidel a ovocných polévek.
21 Kč
Delikátní, originální bylinná směs pro použití od posoleného krajíce chleba přes polévky, saláty, omáčky masa i ryby.
23,50 Kč
Bazalka je bylinka, která chutná ostře aromaticky. Používá se do všech zeleninových pokrmů, salátů, polévek, bílých omáček, špenátů a fazolí. Přidává se do bylinkového másla a tvarohu, také do octa apod. Povzbuzuje chuť k jídlu a podporuje trávení.
12,50 Kč
Ostrá směs koření s přídavkem soli a mouky. Směs není vhodná pro bezlepkovou dietu. Základní postup: Naklepané plátky masa hojně posypeme směsí a orestujeme po obou stranách. Můžeme i předem naložit.
15 Kč
Bobkový list patří do každé marinády, hlavně ke zvěřině a do zeleniny nakládané v octě.
9 Kč
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
28 Kč
Složení: petržel nať, sůl(34%), cibulie pepř černý a kys. citronová
16 Kč
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
28 Kč
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
50 Kč
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
111,50 Kč
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Složení: karotka, pastiňák, petržel, pažitka, celer, pórek, libeček list, kmín
28 Kč
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
31 Kč
Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa po indicku pečením, grilováním i dušením. Lze použít i k přípravě bezmasých pokrmů a nebo jako ostřejší Kari.
18 Kč
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť.
25 Kč
Chilli a kayenský pepř jsou nejostřejší ze všech ostrých koření. Celé plody používáme do nakládané zeleniny a nebo podrené jako dekorační ostré koření k masu i zelenině. Mleté koření do různých palčivých omáček, marinád, guláše.
15 Kč
Chilli a kayenský pepř jsou nejostřejší ze všech ostrých koření. Celé plody používáme do nakládané zeleniny a nebo podrené jako dekorační ostré koření k masu i zelenině. Mleté koření do různých palčivých omáček, marinád, guláše.
21 Kč
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
52 Kč
Směs koření do chlebového těsta.
15,50 Kč
Dá se použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připaluje!
15 Kč
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť.
24 Kč
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám.
37 Kč
Tradiční receptura od tradičního výrobce nakládacího přípravku DEKO. Obsahuje sůl, kyselinu benzoovou, extrakt koření a celé koření. S tímto přípravkem lze nakládat okurky, zeleninu i houby, a to i za studena bez sterilizace.
7 Kč
Směs koření a bylinek ke kořenění masa "na divoko". Hodí se k nakládání masa i úpravě minutek a to jak ze zvěřiny, tak i jiných jako např."kuřete na divoko".
18 Kč
Kořenící přípravek Česnek, dobromysl, bazalka a rozmarýn probouzejí vzpomínky na minulou letní dovolenou v slunečných jižních zemích.
69,50 Kč
Je směs koření k přípravě indického bílého čaje (Yogi čaje).
39 Kč
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
31 Kč
Fenykl patří do vánočního pečiva, perníku koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny zvláště do červené řepy. Používá se k přípravě bylinných čajů proti nadýmání, podporuje trávení a tvorbu mateřského mléka.
14 Kč
Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Kari hodí ke kořenění různých pokrmů i vegetariánských. Pochází z Rajasthanu v severovýchodní Indii. Směs je vhodné na začátku přípravy opražit na oleji.
15 Kč
Indická "domácí směs" je ostřejší směs, která se podobně jako Kari vyskytuje v mnoha různých variantách, závisejících na lokálních zvyklostech a chuti kuchařky. Je to universální směs pro indické pokrmy masité i vegetariánské.
17 Kč
Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.
57,50 Kč
Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.
34 Kč
Vyvážená směs koření, bylinek, soli a glutamanu určená ke grilování každého masa.
13 Kč