Řadit podle: Ceny Názvu
Obsahují minerální látky, vitamíny E, B, B1, B6, tuky, aminokyseliny.
19 Kč
Jemně mleté, jsou zdrojem vitamínů skupiny B, E, K, stopových prvků, vlákniny a antistresových látek. Použití: např.do jogurtů, pečiva nebo jako posyp různých pudingů, pohárů, dezertů...
22 Kč
Ovesné otruby obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny B.
21,50 Kč
Ovesné otruby pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Otruby snižují hladinu cholesterolu a pomáhají při některých onemocněních.
22 Kč
Určeno k přímé spotřebě.
9 Kč
Otruby vznikají při zpracování pšenice. Jsou zdrojem prospěšné stravitelné i nestravitelné vlákniny.
10 Kč
Bez čistírenského prachu. Obsahují:vitamíny B1, B2, selen, zinek, kyselinu pantotenovou.
12 Kč
Obsahují vitamíny skupiny B,E a stopové prvky. Mají příznivý vliv na činnost celého trávicího ústrojí.
11,50 Kč
Vločky amarantové
34,50 Kč
Ječné vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Ječmen má podobné složení jako pšenice, na rozdíl od pšenice však obsahuje méně glutenu.
18,50 Kč
Jahelné vločky slouží k přípravě výborných a výživných kaší, mohou se použít na zahuštění polévek, přidat do müsli, smíchat s jogurtem atp.
30,50 Kč
Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj.
21 Kč
Rychlá příprava, široké využití do jogurtů, na müsli, do polévek aj.
21 Kč
Vločky z mechanicky loupané pohanky
40 Kč
V celém zrnu pšenice se nacházejí důležité živiny – včetně vlákniny. Pšeničné vločky se získávají tak, že se obilné zrno navlhčí v páře a pak se lisuje.
15 Kč
Složení: rýže loupaná
19 Kč
Přirozeně bezlepkové instantní vločky do mléka, jogurtů, polévek.
27 Kč
Špaldové vločky jsou vyrobeny ze zrna pšenice špaldy, která je výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Špalda je bohatá na bílkoviny, vitamíny a hořčík, nezatěžuje trávicí ústrojí. Vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli, pomazánek, nákypů a
21 Kč