Řadit podle: Ceny Názvu
Přírodní kokosový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů kokosové palmy.
99 Kč
Citronový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
7,50 Kč
Dextróza, (D-glukóza)
25 Kč
Přírodní kokosový cukr se získává šetrným zahušťováním 100% čistého nektaru květů kokosové palmy.
66 Kč
Přírodní sladidlo, krystalická fruktóza.
29 Kč
Slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
7,50 Kč
Vhodný pro kuchyň a zdravé vaření. Třtina je pěstovaná na bohaté vulkanické půdě. Země původu: Mauricius.
59,50 Kč
Vhodný pro kuchyň a zdravé vaření. Třtina je pěstovaná na bohaté vulkanické půdě. Země původu: Mauricius.
64 Kč
Vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
9,50 Kč
Je určen jako přísada do těsta při přípravě nízkokalorických moučníků. Sladivost je ekvivalentní 100g řepného cukru. Složení: fruktóza, přírodní vanilka.
9 Kč
Palmový cukr vzniká zahušťováním nektaru květů cukrové palmy arengy. Typická jemně karamelová chuť se hodí do desertů i asijské kuchyně.
70,50 Kč
Nerafinovaný cukr s charakteristickou chutí a vůní.
50,50 Kč
Melasový cukr je pro silné povahy. Má výraznou chuť a vysoký obsah melasy. Jeho lékořicová chuť je pro některé téměř nesnesitelná, jiní ji však vyhledávají. Má podobnou chuť jako melasa a můžeme jej použít místo melasy při vaření a pečení.
51 Kč
Má jemné hnědé krystalky a výbornou plnou chuť, která ovlivní chuť konečného pokrmu. Díky vyššímu obsahu melasy oproti světlejší demeraře a surovému cukru není úplně sypký.
51 Kč
Přírodní třtinový cukr obsahuje zbytkovou melasu, která mu dodává příjemnou lehce karamelovou chuť a vůni.
36 Kč
Tento typ cukru je sypký krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepného cukru a je nejobvyklejším druhem cukru
54 Kč
Tento typ cukru je sypký krystal a má světle hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky zbytkové melase lehce zvýrazňuje původní chuť pokrmů.
27 Kč
Tento přírodní třtinový cukr se získává původním způsobem bez odstranění melasy.
45 Kč